Overname en bedrijfsnaam wijziging

Sinds 1 januari is Mudah.nl als bedrijfsnaam van mijn bedrijf gewijzigd in Lucason! Deze wijziging is doorgevoerd omdat Mudah.nl voor te veel verwarring zorgde. Met Lucason hopen we een professioneler bedrijf, met een professionelere uitstraling neer te zetten.

In deze strategie past ook de overname van JMIt sinds 1 januari. JMIt is net als Lucason een webdesign bureau dat zicht richt op het ontwerpen van hoogwaardige websites. Door de overname beschikt Lucason nu over een nieuwe schat aan kennis en ervaring waardoor we de kwaliteit van onze websites nog verder kunnen verbeteren. Daarnaast hebben we nu de beschikking over twee eigen servers, waardoor we klanten een totaalpakket aan kunnen bieden voor de website; klanten hoeven nu niet meer en bij mij een website te laten maken, en bij een andere bedrijf de webhosting/domeinnaam te registreren.

Voor Lucason zijn we op dit moment druk bezig om een nieuwe huisstijl (website, logo, briefpapier, etc.) te ontwerpen. Eind 2011 zal naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe website (www.lucason.nl) online komen en dienst gaan doen als onze bedrijfswebsite. Mudah.nl zal dan een persoonlijke website worden met meer focus op het blog en de fotogallery.


Terug naar portfolio